Vakmanschap met meerwaarde

Proactiviteit

Bij Ramen Dexters denken we graag met u mee, tot in de kleinste details. En dit gaat verder dan enkel het buitenschrijnwerk. Via het consistent bijwonen van werfvergaderingen, zijn we steeds op de hoogte van meerdere actoren van het bouwproject. Zo kunnen we waar nodig onze plannen en die van andere aannemers perfect op elkaar afstemmen. Zo proberen we steeds tijdig te anticiperen op eventuele problemen. We zetten alle betrokken partijen met de neuzen in dezelfde richting. Dit leidt gegarandeerd tot een vlot verloop van uw project

Techonologie

Ontdek een uitrusting die zelden gezien wordt in de wereld van ramen en deuren. We werken steeds met de nieuwste technologieën om u een hoge kwaliteit te kunnen bieden, op de meest efficiënte manier. Met behulp van onze krachtige CNC-machine assembleren we alle profielen op maat en dit in een flexibele tijdspanne. Er is geen enkele klus te groot voor onze speciale takelkraan, die uitzonderlijk draaibaar is. Zo zorgen we dankzij onze moderne machines iedere keer weer voor een vlot proces van productie tot plaatsing.

Performante backoffice

Ons team van medewerkers zet zich elke dag opnieuw in voor een vlekkeloos verloop van uw project. Via een persoonlijke en nauwe opvolging trachten we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het gehele proces nemen we voor onze rekening: van het ontwerpen van 3D tekeningen tot het maken van grote afdrukken via onze plotprinter. Bovendien volgen onze medewerkers regelmatig bijscholing om steeds op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Zo bent u als klant zeker van een perfecte bijstand!

30 jaar ervaring

Ramen Dexters staat voor een familiebedrijf dat begon in een klein atelier, maar ondertussen uitgegroeid is tot een succesvol bedrijf met meer dan 30 medewerkers. Zo werken we inmiddels voor een ruime waaier aan cliënteel, van aannemers tot openbare aanbestedingen.

pijl beneden

„Only Quality makes Quality

Our motto

pijl up

30 jaar ervaring

Een succesverhaal

Ramen Dexters is een ramen- en deurenspecialist met reeds 30 jaar ervaring op de teller. Wat begon met een atelier thuis in de garage is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de ramen- en deurenwereld.

Wat Marco Dexters thuis in zijn garage begon, groeide uit tot een atelier en bijhorende burelen in Stevoort. Na een tijd stapte ook broer Raf, expert in automatisatie, mee in de zaak. Met het bedrijf dat zienderogen groeide, werd er gekozen voor een nieuw en groter filiaal te Kozen.

© Ramen Dexters bvba 2024